Parma Experience 2021

Heb jij altijd al willen weten hoe een aantal authentieke Italiaanse producten gemaakt worden, wil je de sfeer van dit prachtige land proeven en genieten van de Italiaanse cultuur? Meld je dan nu aan voor de Parma Experience 2021.

Het vertrek is op 3 mei 2021 vroeg in de ochtend vanuit Keulen of Amsterdam. Op 5 mei 2021 ‘s avonds is de terugreis. In drie dagen tijd heb je een afwisselend programma met excursies, eten en genoeg vrije tijd om zelfstandig de stad te bezichtigen. Genieten in Italië in een mooie stad, van het eten, mooie wijnen en hopelijk lekker weer. Je bezoekt authentieke en ambachtelijke bedrijven die de lekkerste producten maken, zoals parmaham, parmagianno reggiano, aceto balsamico. Ook een bezoek aan Barilla staat op de planning, de grootste pastaproducent van Italië.


Aantal praktische zaken:

  • De prijs is ongeveer €550 per persoon, dit is afhankelijk van de ticketprijs. Deze is pas definitief op het moment van boeken en mede afhankelijk van de groepsgrootte. Prijs is inclusief: retourvlucht, transfer van en naar hotel, verblijf (2 nachten in een 3-sterrenhotel in centrum Parma), ontbijt en lunch op dag 2 en 3 en alle excursies. Exclusief zijn de reiskosten van en naar Keulen en het diner op alle avonden.
  • De vlucht is vanaf Keulen of Amsterdam
  • Er kunnen maximaal 25 mensen mee
  • Minimaal 20 aanmeldingen om de reis door te kunnen laten gaan
  • Je slaapt met 2 personen op een kamer en kan dus bij iemand worden ingedeeld.
  • Interesse of vragen? Stuur een mail naar info@deworstmaker.nl , stuur een bericht via het contactformulier hieronder, of bel/app mij op 06-41249244

Workshop worst maken ‘verse worst en droge worst’

Altijd al eens willen weten hoe je saucijsjes en droge worst maakt? Wil je zelf bedenken welke smaken goed combineren? Schrijf je dan nu in voor de workshop worst maken!

In drie uur tijd leer je de basis. De workshop start met een klein stukje theorie. Je leert welk vlees je gebruikt voor het maken van de worst. Ook staan we stil bij welke kruiden en andere toevoegingen je gebruikt en waarom deze nodig zijn om een goed eindproduct te maken. Daarna ga je snel zelf aan de slag want dat is toch het leukst. Je maakt eerst verse worst, dus zelf het vlees snijden, kruiden afwegen, mengen en zelf de worstjes stoppen. Na een korte pauze met wat drinken ga je verder met maken van de droge worst. Na afloop van deze middag weet je meer over vlees en kruiden en welke combinaties een lekker worstje opleveren.

Zelf aan de slag gaan en ervaren hoe leuk het is om je eigen worstjes te maken? Schrijf je dan nu in!  Mail naar info@deworstmaker.nl om je aan te melden voor deze workshop. Minimaal aantal deelnemers is 8. De maximale groepsgrootte is 12 personen.

Wat: worstmaken basis ‘verse worst en droge worst’

Wanneer: zondag 15 maart 2020 , 14.00 tot 17.00 uur 

Waar: Gasfabriek Meppel, Gasgracht 3, 7941KG Meppel 

Kosten: €70 (incl drankjes en een proeverijtje voor thuis)  

Meer weten of direct inschrijven? Mail je naam, adres en telefoonnummer naar info@deworstmaker.nl . Of geef je hieronder op middels het contactformulier. Je wordt dan toegevoegd aan de lijst van deelnemers en ontvangt meer informatie.