Workshop worstmaken ‘barbecue worst en droge worst’

Altijd al eens willen weten hoe je barbecueworst en droge worst maakt? Zelf bedenken welke smaken goed combineren? Schrijf je dan nu in voor de workshop worst maken! Er zijn verschillende data gepland.

 

In drie uur tijd leer je de basis. De workshop start met een klein stukje theorie. Je leert welk vlees je gebruikt voor het maken van de worst. Ook staan we stil bij welke kruiden en andere toevoegingen je gebruikt en waarom deze nodig zijn om een goed eindproduct te maken. Daarna ga je snel zelf aan de slag want dat is toch het leukst. Je maakt eerst barbecue worst, dus zelf het vlees snijden, kruiden afwegen, mengen en zelf de worstjes stoppen. Na een korte pauze met wat drinken ga je verder met maken van de droge worst. Na afloop van deze middag weet je meer over vlees en kruiden en welke combinaties een lekker worstje opleveren.

 

Zelf aan de slag gaan en ervaren hoe leuk het is om je eigen worstjes te maken? Schrijf je dan nu in!  Mail naar info@deworstmaker.nl om je aan te melden voor deze workshop. Of geef je hieronder op middels het contactformulier. Minimaal aantal deelnemers is 8. De maximale groepsgrootte is 12 personen.

 

Wat: worstmaken basis ‘barbecue worst en droge worst’

 

Wanneer:

  • zondag 26 mei 2024
  • zondag 23 juni 2024

 

Tijd: 14.00 tot 17.00 uur

 

Waar: In opbouw; Agripark-Oost 4a, 8251 KH Dronten

 

Kosten: €79 (incl drankjes en een proeverijtje voor thuis)

 

Meer weten of direct inschrijven? Mail je naam, adres en telefoonnummer naar info@deworstmaker.nl . Of geef je hieronder op middels het contactformulier. Je wordt dan toegevoegd aan de lijst van deelnemers en ontvangt meer informatie.

 



    Chat openen
    Hallo! Meer informatie over droge worst, spek of mijn workshops? Stuur me een berichtje!