Altijd al eens willen weten hoe je saucijsjes en droge worst maakt? Zelf bedenken welke smaken goed combineren? Schrijf je dan nu in voor de workshop worst maken! Er zijn verschillende data gepland.
In drie uur tijd leer je de basis. De workshop start met een klein stukje theorie. Je leert welk vlees je gebruikt voor het maken van de worst. Ook staan we stil bij welke kruiden en andere toevoegingen je gebruikt en waarom deze nodig zijn om een goed eindproduct te maken. Daarna ga je snel zelf aan de slag want dat is toch het leukst. Je maakt eerst verse worst, dus zelf het vlees snijden, kruiden afwegen, mengen en zelf de worstjes stoppen. Na een korte pauze met wat drinken ga je verder met maken van de droge worst. Na afloop van deze middag weet je meer over vlees en kruiden en welke combinaties een lekker worstje opleveren.
Zelf aan de slag gaan en ervaren hoe leuk het is om je eigen worstjes te maken? Schrijf je dan nu in! Mail naar info@deworstmaker.nl om je aan te melden voor deze workshop. Of geef je hieronder op middels het contactformulier. Minimaal aantal deelnemers is 8. De maximale groepsgrootte is 12 personen.
Wat: worstmaken basis ‘verse worst en droge worst’
Wanneer:
Tijd: 14.00 tot 17.00 uur
Waar: Gasfabriek Meppel, Gasgracht 3, 7941KG Meppel (onder voorbehoud ivm verhuizing)
Kosten: €79.95 (incl drankjes en een proeverijtje voor thuis)
Meer weten of direct inschrijven? Mail je naam, adres en telefoonnummer naar info@deworstmaker.nl . Of geef je hieronder op middels het contactformulier. Je wordt dan toegevoegd aan de lijst van deelnemers en ontvangt meer informatie.