Studiereizen

Genieten van de Italiaanse cultuur?

DE REIS ZIT VOL. AANMELDEN KAN NOG VOOR DE RESEVELIJST

Heb jij altijd al willen weten hoe een aantal authentieke Italiaanse producten gemaakt worden, wil je de sfeer van dit prachtige land proeven en genieten van de Italiaanse cultuur? Meld je dan nu aan voor de Parma Experience 2024.

We vertrekken 15 april vroeg in de ochtend vanuit Düsseldorf en 17 april vliegen we ‘s avonds terug. In drie dagen tijd heb je een afwisselend programma met excursies, eten en genoeg vrije tijd om zelfstandig de stad te bezichtigen. Genieten in Italië in een mooie stad, van het eten, mooie wijnen en hopelijk lekker weer. Je bezoekt authentieke en ambachtelijke bedrijven die de lekkerste producten maken, zoals parmaham, parmagianno reggiano, aceto balsamico.

Aantal praktische zaken

 

De prijs is ongeveer €750 a €775 per persoon, dit is afhankelijk van de ticketprijs. Deze is pas definitief op het moment van boeken en mede afhankelijk van de groepsgrootte. Prijs is inclusief: retourvlucht, transfer van en naar hotel, verblijf (2 nachten in een 3-sterrenhotel in centrum Parma), ontbijt en lunch op dag 2 en 3 en alle excursies. Exclusief zijn de reiskosten van en naar Düsseldorf en het diner op alle avonden.

 • 15 april tot en met 17 april 2024
 • De vlucht is vanaf Dusseldorf
 • Een stuk handbagage (25x30x40) is inbegrepen. Een grotere tas of koffer (23x40x55) kan geboekt worden tegen een meerprijs van €50
 • Er kunnen maximaal 26 mensen mee
 • De reis gaat alleen door bij minimaal 20 aanmeldingen
 • Er zijn alleen 2 persoonskamers, dus reis je alleen, dan wordt je bij iemand op de kamer ingedeeld.
 • Interesse of vragen? Stuur een mail naar info@deworstmaker.nl of stuur een bericht via het contactformulier hieronder.

  Chat openen
  Hallo! Meer informatie over droge worst, spek of mijn workshops? Stuur me een berichtje!