Studiereizen

Genieten van de Italiaanse cultuur?

Heb jij altijd al willen weten hoe een aantal authentieke Italiaanse producten gemaakt worden, wil je de sfeer van dit prachtige land proeven en genieten van de Italiaanse cultuur? Meld je dan nu aan voor de Parma Experience. In drie dagen tijd heb je een afwisselend programma met excursies, eten en genoeg vrije tijd om zelfstandig de stad te bezichtigen. Genieten in Italië in een mooie stad, van het eten, mooie wijnen en hopelijk lekker weer. Je bezoekt authentieke en ambachtelijke bedrijven die de lekkerste producten maken, zoals parmaham, parmagianno reggiano, aceto balsamico. Ook een bezoek aan Barilla staat op de planning, de grootste pastaproducent van Italië.

Aantal praktische zaken

 

  • De prijs is ongeveer €550 per persoon, dit is afhankelijk van de ticketprijs. Deze is pas definitief op het moment van boeken en mede afhankelijk van de groepsgrootte. Prijs is inclusief: retourvlucht, transfer van en naar hotel, verblijf (2 nachten in een 3-sterrenhotel in centrum Parma), ontbijt en lunch op dag 2 en 3 en alle excursies. Exclusief zijn de reiskosten van en naar het vliegveld en het diner op alle avonden.
  • De vlucht is vanaf Keulen of Amsterdam
  • Er kunnen maximaal 25 mensen mee
  • Minimaal 20 aanmeldingen om de reis door te kunnen laten gaan
  • Je slaapt met 2 personen op een kamer en kan dus bij iemand worden ingedeeld.
  • Interesse of vragen? Stuur een mail naar info@deworstmaker.nl, stuur een bericht via het contactformulier hieronder, of bel/app mij op 06-41249244

    Chat openen
    Hallo! Meer informatie over droge worst, spek of mijn workshops? Stuur me een berichtje!