Workshops

Leuk voor een vrijgezellenfeest, teambuilding of met vrienden/familie!

Workshop worstmaken ‘verse worst en droge worst’

Meer weten over de basis van worstmaken? Zelf verse worst en droge worst maken? Dan is dit de workshop voor jou. In drie uurtjes staan we stil bij verschillende combinaties van vlees, kruiden en toevoegingen om zo een mooi eindproduct te maken.

Workshop worst maken bij jou op het bedrijf

Altijd al eens willen weten hoe je worst maakt? Zelf bedenken welke smaken goed combineren? Wil je een leuke en leerzame workshop voor jou en je collega’s bij jou op je bedrijf? Dat kan! Er zijn meerdere mogelijkheden. Wij komen naar jouw bedrijf toe en nemen alle spullen mee die nodig zijn voor de workshop.

Workshop worstmaken ‘barbecue worst en droge worst’

In deze workshop leer je de basis van het maken van barbecueworst en droge worst. Je leert welk vlees er in gaat en welke kruiden en andere toevoegingen nodig zijn. In drie uur tijd staan we stil bij alle mogelijkheden. Je gaat uiteraard zelf aan de slag en wat je maakt mag mee naar huis.

Privé workshops

Naast de genoemde workshop data voor groepen is het ook mogelijk om een privé workshop te boeken. Met 1 of 2 personen kan je in 3 uur tijd de basis leren van het zelf worst maken.

€239 per workshop

Workshop worst maken bij jou thuis

Altijd al eens willen weten hoe je worst maakt? Zelf bedenken welke smaken goed combineren? Wil je een leuke en leerzame workshop bij jou thuis? Dat kan! Er zijn meerdere mogelijkheden. Wij komen naar jou toe en nemen alle spullen mee die nodig zijn voor de workshop. Als je voor ons een tafel hebt en stromend water, dan kunnen we aan de slag!

Deze workshops worden regelmatig gegeven in de Gasfabriek in Meppel,
maar kunnen in overleg ook op een andere locatie plaatsvinden
.

 

In overleg is een andere invulling van de workshops mogelijk.

Schrijf je nu in!

    Chat openen
    Hallo! Meer informatie over droge worst, spek of mijn workshops? Stuur me een berichtje!